Ondernemende directeur-senior planoloog voor SAB

Site SAB

Een landelijk multidisciplinair ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en landschap.

Gezocht: ondernemende directeur-senior planoloog

SAB onderzoekt, ontwerpt en adviseert! Op al deze gebieden zijn wij actief en willen we verder uitbouwen. Binnen ons bureau onderscheiden wij verschillende takken van advies en dienstverlening. Wij werken multidisciplinair en integraal. Omdat we ontwikkelen en veranderen streven we vanuit een meerjarenvisie naar versterking en uitbreiding van ons team.

Om de volgende stap in de verdere ontwikkeling en groei te zetten zoekt YntemaKeizer namens SAB een echte kartrekker met autoriteit voor de planologie-tak die tegelijkertijd één van de leiders kan worden om SAB naar de volgende fase te brengen.

De ultieme kans bovendien om partner/aandeelhouder te worden binnen een meerkoppige directie middels een ingroeimodel!

Wie ben je?

Je hebt ruime ervaring als planoloog met proceskracht in multidisciplinaire RO projecten. Je bent ijzersterk in stakeholdermanagement en hebt het liefst aan alle kanten van de (onderhandel)tafel gezeten. Je bent communicatief vaardig en politiek-bestuurlijk sensitief.

Naast je stevige eigen inhoudelijke bijdrage, ben je in hoge mate verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de planologische adviesdiensten en -minstens zo belangrijk- ben je actief betrokken bij en bezig met de verdere ontwikkeling van SAB als bedrijf.

Je kent de markt in al zijn facetten! Binnenstedelijke en landelijke ruimtelijke opgaven en omgevingsvisies zijn echt jouw speelveld maar ook de marktontwikkeling van vastgoed is jou welbekend! Het is een pre als je ervaring hebt op het milieuterrein.

Competenties

  • Ondernemend en zakelijk;
  • Netwerken en stevige acquisitiekracht; kansen zien en benutten;
  • Lef, innovatief en nieuwsgierig;
  • Strategisch en analytisch;
  • Ambitieus en resultaatgericht;
  • Proactief en oplossingsgericht;
  • Coachend en verbindend.

Wat neem je mee?

Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied zoals de Omgevingswet, duurzaamheid klimaatadaptatie en energietransitie;

Je hebt een groot, up-to-date netwerk, van waaruit je zelfstandig opdrachten binnenbrengt;

Minimaal 15 jaar werkervaring in het vakgebied ruimtelijke ordening of (milieu)planologie of in combinatie met vastgoedontwikkeling, de laatste jaren ook aantoonbaar in een commerciële rol;

Je beschikt over een opleiding ruimtelijke ordening, planologie, sociale geografie of vergelijkbaar op minimaal Hbo of WO-niveau, met aanvullende kennis of gevolgde leergangen op het gebied van procesmanagement.

Wat biedt SAB jou?

  • Een uitdagende gecombineerde rol als directeur/senior planoloog;
  • Een partner/aandeelhouder traject middels een gefaseerd MBI nu of op termijn behoort tot de mogelijkheden.

Wie is SAB?

SAB is een landelijk multidisciplinair ontwerp- en adviesbureau op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling, stedenbouw en landschap. Integraliteit zit dus in ons DNA. Het multidisciplinaire karakter komt tot uitdrukking in de verscheidenheid  van onze projecten en in de veelheid aan expertises die SAB in huis heeft, van stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten, via planologen en milieuonderzoekers tot ecologen. De adviseurs van SAB bedienen een scala aan opdrachtgevers, zoals gemeenten, projectontwikkelaars en particuliere initiatiefnemers.  SAB bestaat uit 40 enthousiaste professionals en is gevestigd in Arnhem en Amsterdam.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edwin Harleman of Arnold Meijer via telefoonnummer 026-3576911

Reacties

Geïnteresseerd? Voor de werving & selectie hebben wij YntemaKeizer in de arm genomen. Stuur jouw cv met motivatie naar Michel Keizer van YntemaKeizer, via mail michel@yntemakeizer.nl of neem voor meer informatie of voor de werving & selectie procedure contact op via 06-15930844.