Diensten

YntemaKeizer is de specialist in werving & selectie en interim bemiddeling van professionals in finance & accountancy, business intelligence & data, bouw & techniek!

Hit & Run?

YntemaKeizer gaat niet voor de snelste invulling, maar wel voor de beste match. Ook voor de lange termijn! We leveren niet ongezien een cv aan voor een Hit & Run score maar we kiezen voor een gedegen traject. Voor betaalbare kwaliteit door senior recruitment consultants in werving & selectie en interim bemiddeling ben je bij YntemaKeizer aan het goede adres!

Kandidaat benadering

Of het nu gaat om ‘specialist search’ of om ‘executive search’, de aanpak is consistent en integer. Een kandidaat wordt open benaderd of voorzichtig en vertrouwelijk gescreend of voor de toekomst gepolst, al naar gelang de behoefte. Daar is altijd duidelijkheid over bij alle betrokkenen!

Een online assessment is inclusief en een essentieel onderdeel van het W&S traject. Dit is van grote meerwaarde bij een passend advies.

Interim bemiddeling

Heb je een interim opdracht? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Detachering

Wij verzorgen detachering en financial outsourcing via ons label SYSTO Professionals B.V.

Handelsmerk

Een lagere fee of een lager uurtarief, een assessment en/of training, een uitgebreide intake en profielscreening vormen het handelsmerk van YntemaKeizer.


Kennis maken