Diensten

YntemaKeizer is de specialist in werving & selectie, interim bemiddeling en detachering van professionals in finance, data, bouw en techniek.

Recruitment en consultancy

De juiste professional voor de functie vinden en matchen is de belangrijkste taak. Maar daarnaast denken we ook mee ten aanzien van een passend functiehuis binnen de organisatie, recruitment marketing & employer branding, Wet DBA, WAB, personeels- en financieel beleid, capaciteitsplanning of outplacement. Ook hiervoor zijn we graag je partner.

Hit & Run?

YntemaKeizer gaat niet voor de snelste invulling, maar wel voor de beste match. Ook voor de lange termijn! We leveren niet ongezien een cv aan voor een Hit & Run score maar we kiezen voor een gedegen traject. Voor betaalbare kwaliteit door senior recruitment consultants in werving & selectie, interim bemiddeling en detachering ben je bij YntemaKeizer aan het goede adres!

Kandidaat benadering

Of het nu gaat om ‘specialist search’ of om ‘executive search’, de aanpak is consistent en integer. Een kandidaat wordt open benaderd, voorzichtig en vertrouwelijk gescreend of voor de toekomst gepolst, al naar gelang de behoefte. Daar is altijd duidelijkheid over bij alle betrokkenen!

Een online assessment is inclusief en een essentieel onderdeel van het W&S traject. Dit is van grote meerwaarde bij een passend advies.

Handelsmerk

Een lagere fee of een lager uurtarief, een assessment en/of training, een uitgebreide intake en profielscreening vormen het handelsmerk van YntemaKeizer.


Kennis maken