Kandidaten

Vertrouwelijk searchen

Of het nu gaat om ‘specialist search’ of om ‘executive search’, de aanpak is consistent en integer. Een kandidaat wordt open benaderd of juist voorzichtig en vertrouwelijk gescreend of voor de toekomst gepolst, al naar gelang de behoefte van opdrachtgever. Daar is altijd duidelijkheid over bij alle betrokkenen!

Profiel

Een kandidaat krijgt bij YntemaKeizer altijd een persoonlijk gesprek voor een optimale screening en het beste, eerlijke advies. Een profiel wordt door ons opgesteld en eerst ter goedkeuring aan jou als kandidaat voorgelegd, alvorens je te presenteren. Het gaat immers over jou!

Presentatie

Zonder je toestemming word je nooit gepresenteerd bij een opdrachtgever. Ook hier heb je het laatste woord.

Begeleiding

De begeleiding van YntemaKeizer start bij het kennismaken en eindigt bij het tekenen van je arbeidsovereenkomst of de overeenkomst van opdracht.

Mocht er echter geen match zijn op een relevante functie, dan is de verdere begeleiding uiteraard ook kosteloos. We richten ons op je verdere loopbaan, op het updaten van je CV en op je ‘personal branding’.

Training op gedrag en communicatie of op commerciële vaardigheden behoort tot de mogelijkheden en wordt tegen een vergoeding verzorgd door een partner.

Assessment

Een (online) assessment kan, op verzoek van opdrachtgever, een essentieel onderdeel van het sollicitatietraject zijn en geeft niet alleen opdrachtgever maar ook jezelf veel inzicht.

Resultaten van ons assessment worden alleen met je uitdrukkelijke toestemming met opdrachtgever gedeeld.

Kennismaken

Zoek je een nieuwe functie en wil je daarin ‘ontzorgd’ worden, schrijf je dan hier in of neem contact met ons op via E-mailadres: info@yntemakeizer.nl of bel 06 15930844 voor een persoonlijke kennismaking.